Масло от Ший е една от ценните съставки в крема Diamond skin

20.05.2020 20:52:46

Масло от Ший е една от ценните съставки в крема Diamond skin

Знаете ли, че...

Една от ценните съставки в крем Diamond skin e

Масло от Ший или Карите

Прилагането на масло от Ший върху кожата на лицето в продължение на няколко месеца намалява осезаемо риска от ранна поява на бръчки. Чудотворният му ефект започва да се усеща още след 4-та до 6-та седмица от употребата му.

Маслото от ший се използва от хилядолетия. Още древните хора са открили благотворното му действие и са го използвали за разкрасителни процедури. То се добива от свещеното дървото Mangifolia, което расте в западноафриканската савана и името му означава „живот”. Освен в помощ за поддържане на външния вид, то е много полезно и за кожни проблеми и белези.

Това масло е богато на витамини А,С и Е, на мастни киселини и растителни стероли и е сред най-полезните природни масла. Те имат антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които подобряват качеството на кожата. Мастните киселини не само подхранват, но и хидратират кожата в дълбочина. Проникват в нея и доставят така важните антиоксиданти дълбоко в дермата и я поддържат овлажнена и подхранена. Антиоксидантните свойства на маслото от ший, особено на мастните киселини – линоленовата и линоловата помагат за предотвратяването на оксидативния стрес в кожата, който причинява бръчки и възрастови петна.

Ако кожата ви е суха, освен пиенето на много течности, започнете да я мажете с масло от ший. Любопитен факт е, че естествените овлажнители, които се съдържат в него, са сходни с тези, които нашите мастни жлези произвеждат.

Маслото от ший има и невероятни антибактериални и противоалергични свойства. Ако кожата ви е раздразнена, намажете възпаленото място с маслото и ще усетите много бързо облекчението, като намали дискомфорта, сърбежа и зачервяването.

Маслото от Ший е изключително важна съставка, със всичките си ползи за кожата, на всяка антиейджинг козметика.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезно

Полезно

Масло от Ший е една от ценните съставки в крема Diamond skin

Масло от Ший е една от ценните съставки в крема Diamond skin

Знаете ли, че...Една от ценните съставки в крем Diamond skin eМасло от Ший или КаритеПрилагането на масло от Ший върху кожата на лицето в продължение на Знаете ли, че...Една от ценните съставки в крем Diamond skin eМасло от Ший или КаритеПрилагането на масло от Ший върху кожата на лицето в продължение на 2020-05-20T20:52:47+03:00 Масло от Ший е една от ценните съставки в крема Diamond skin

<p>Знаете ли, че...</p> <p>Една от ценните съставки в крем Diamond skin e</p> <p>Масло от Ший или Карите</p> <p>Прилагането на масло от Ший върху кожата на лицето в продължение на няколко месеца намалява осезаемо риска от ранна поява на бръчки. Чудотворният му ефект започва да се усеща още след 4-та до 6-та седмица от употребата му.</p> <p>Маслото от ший се използва от хилядолетия. Още древните хора са открили благотворното му действие и са го използвали за разкрасителни процедури. То се добива от свещеното дървото Mangifolia, което расте в западноафриканската савана и името му означава &bdquo;живот&rdquo;. Освен в помощ за поддържане на външния вид, то е много полезно и за кожни проблеми и белези.</p> <p>Това масло е богато на витамини А,С и Е, на мастни киселини и растителни стероли и е сред най-полезните природни масла. Те имат антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които подобряват качеството на кожата. Мастните киселини не само подхранват, но и хидратират кожата в дълбочина. Проникват в нея и доставят така важните антиоксиданти дълбоко в дермата и я поддържат овлажнена и подхранена. Антиоксидантните свойства на маслото от ший, особено на мастните киселини &ndash; линоленовата и линоловата помагат за предотвратяването на оксидативния стрес в кожата, който причинява бръчки и възрастови петна.</p> <p>Ако кожата ви е суха, освен пиенето на много течности, започнете да я мажете с масло от ший. Любопитен факт е, че естествените овлажнители, които се съдържат в него, са сходни с тези, които нашите мастни жлези произвеждат.</p> <p>Маслото от ший има и невероятни антибактериални и противоалергични свойства. Ако кожата ви е раздразнена, намажете възпаленото място с маслото и ще усетите много бързо облекчението, като намали дискомфорта, сърбежа и зачервяването.</p> <p>Маслото от Ший е изключително важна съставка, със всичките си ползи за кожата, на всяка антиейджинг козметика.</p>

, , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки