ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Автор на формулата на Diamond skin luxe face cream е доктор Галина Долапчиева. Дипломиран специалист по естетична стоматология от 2002г. През 2005г завършва здравен мениджмънт МУ Варна, а през 2011 се дипломира като специалист по естетика на лицеви меки тъкани в престижния Университет в Падова, Италия. 

Участва в множество национални и международни курсове и конгреси по целия свят. 

През 2009г започва участие като лектор на множество международни конгреси , разработва заедно с видни италиански професори тематика за естетика и лифтинг на лицето. Има публикации в различни стоматологични медии и е често желан гост в различни телевизионни дискусии по темата за естетиката в стоматологията. 

д-р Галина Долапчиева


Знае се, че българките са най-красивите жени в света. Също така знаем, че поддържат изключително добре тялото и лицето си, както и че много работят и понякога нямат време за 
разкрасителни процедури, затова създадохме Diamond skin luxe face creamЛуксозен крем за лице с нова уникална формула, която съдържа два вида хиалуронова киселина за изключително дълбока хидратация, обогатен с диамантен прах и коктейл от витамини и антиоксиданти, подходящ за грижа на кожата и за нейният сияен вид. Един уникален крем, който помага за изглаждането на фините бръчки, придава на кожата блясък и красота, и усещане за кадифена кожа. Наша мисия е грижата за младостта на вашата кожа и нейната красота във всяка възраст. Самочувствието и увереността на жената идват от сигурността ѝ в крайния резултат.


Някои от научните разработки са на тема:
 


 „Естетика на долна трета част на лицето“ 
 „Техника на инжектиране на fillers с микро канюли“ 
 „Botox в стоматологията“ 
 „Skin treatment след настъпване на менопауза“ 

Лектор към ANDI / Национална Асоциация на Италианските Зъболекари/. 

Водещ практични обучения на стоматолози за естетика на лицеви меки тъкани на лицето. 

Работи вече 15години с престижни компании като ALLERGAN, GALDERMA, PROMOITALIA и други, за производство на естетични продукти като клинични изследвания и разработки. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки